Onze behandelingen

CONTACT:

Chineesgezondsheidscentrum Jery -5224 KE ‘s-Hertogenbosch

Tel .06.4674.7455    E.Mail: chineesgezondheidscentrumjery@yahoo.com

Facebook: Chinees gezondheidscentrum jery

Traditionele Chinese medische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, balanceert lichaam en geest, werkt ontstekingsremmend en draagt bij tot afname van stress.
Een therapeutische massage bij Chinees gezondheidscentrum JERY in Den Bosch draagt bij tot verbetering van de bloedsomloop van het gehele lichaam. Het bevordert de celstofwisseling en versterkt het immuunsysteem.
U voelt zich na deze intensieve diepe massage fit, ontspannen, warm en vitaal.

Tuina Meridianen Drukpunten Therapie

Bij  Tuina Drukpunten Therapie wordt druk uitgeoefend op de meridianen en specifieke punten in je lichaam.
​Drukpunten kun je zien als een soort kruispunten van onzichtbare energielijnen oftewel meridianen, die door het lichaam lopen en verbonden zijn met specifieke organen. Door gericht te behandelen, zorgt de therapeut ervoor dat de doorbloeding in het lichaam verbetert en de energie beter doorstroomt. “Deze therapie is veel effectiever dan een algehele ontspannende massage omdat je gericht de probleemplekken behandelt. Je moet de diepere meridianen zien te bereiken en dat kan door middel van drukpunten massage. Voor veel mensen is het even wennen omdat het gaat om een relatief stevige massage maar als ze eenmaal zelf hebben ervaren wat voor effect het heeft, zijn ze al snel overtuigd.”

Volgens de Chinese geneeskunde wordt ziekte veroorzaakt door onevenwichtigheid en blokkades in de Qi-stroom. Als deze Qi-stroom in balans is voel je meer ontspannen en vol levenskracht.

Bij een gezond lichaam is er altijd de juiste balans YIN YANG

Qi staat voor de ‘adem, levenskracht, spirituele energie’ in alles wat leeft. De traditionele Chinese geneeskunde gaat ervan uit dat Qi in kanalen, de meridianen, circuleert.
Verstoring van circulatie van Qi door de meridianen, of het uit balans zijn van Qi in organen geeft ziekteverschijnselen.

Cupping

Cupping therapie of cupping massage is een zeer stevige massagetechniek. Cupping is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied tot ontspanning.

Voetreflex massage

Wat is een Voetreflexmassage?
Zoals al eerder gezegd wordt de denkwijze gehanteerd bij deze massage dat lichaam en geest in evenwicht moeten zijn. Anders verwoord kun je zeggen dat alle zenuwen en weefsels in de rest van het lichaam verbonden zijn met de voeten van een mens. Wanneer deze zenuwen en weefsels vanuit de voeten niet juist of volledig functioneren ontstaan er blokkades in de natuurlijke energiedoorstroming, met als gevolgd dat er lichamelijke pijntjes kunnen optreden, of dat een persoon zich ziek voelt.
Deze voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om evenutele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algehele welbevinding van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding van onze bloedvaten. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnenn worden vervoerd. Tevens komen hierdoor de hormoon- en zenuwfuncties beter in balans.

Gezichtsbehandeling

Naast een drukpunten massage van het lichaam behoort ook eenzelfde behandeling van het gezicht tot de mogelijkheden. “Dit zorgt voor verjonging van het gelaat en kan een eventuele facelift overbodig maken.”

Een goede doorbloeding is de basis voor een gezonde huid

Voor een overzicht van onze prijzen